Corona update

De plannen voor Beer in a Box zijn opgeschreven vóór de corona-crisis. Op deze pagina laten we zien welke impact dit heeft op de Beer.

De plannen voor Beer in a Box zijn opgeschreven vóór de corona-crisis. Wat we zien is dat dit onze belofte versnelt. We hebben nu te maken met explosieve groei waarbij we met dezelfde mensen tot 20 keer meer orders afhandelen.

Terwijl de biermarkt daalt met 36% en sommige brouwers zelfs te maken hebben met een daling van de bierverkoop van meer dan 90%, laten wij een YoY groei van 550% zien.

Binnen hele korte tijd hebben we zoveel mogelijk brouwers aangesloten zodat zij via hun eigen kanalen direct aan consumenten kunnen verkopen via Beer in a Box. Van grote partijen als Texels en Kees! tot kleine lokale brouwers.

Onze leden aantal is met 20% gestegen in slechts 6 weken

Dit alles terwijl wij onze betaalde reclame uitingen volledig uit hebben gezet.

Wat we de afgelopen periode zien is dat we gemiddeld met 400% stijgen qua verkopen tov dezelfde periode een jaar eerder. Met deze investeringsronde willen we genoeg geld ophalen om dit niveau vast te houden na de corona periode.

We hebben in ieder geval bewezen dat we met dezelfde mensen, software en huisvesting tot 10x meer orders per dag kunnen verwerken.

Bier platform De Beer verzorgt voor een aantal brouwers de online afhandeling van consumenten bestellingen. Deze worden via het platform van Beer in a Box besteld en gaan in onze boxen op de post.

Volledig geïntegreerd binnen hun eigen website. Daarnaast verkopen we deze pakketten via onze eigen shop.

mega groei

Verschil in consumenten omzet bij Beer in a Box. De reden dat we om de maand een hogere piek hebben heeft te maken met de verzending van ons abonnement. Dit is nog exclusief relatiegeschenken en zakelijke bestellingen.

groei percentage tov vorig jaar: maart: 426,7% april: 338,3% mei: 577,2%