Hoe werkt het aandelen gebeuren?

Je kan via Crowd About Now een aandeel in Beer in a Box kopen. In deze aandelencampagne geven we nieuwe aandelen uit waardoor nieuwe investeerders in een totaal een belang van ongeveer 25% (bij €250k) tot ongeveer 33% (bij €500k) kunnen verkrijgen in ons bedrijf.

Je koopt in deze campagne een certificaat op een aandeel. Om certificaten uit te kunnen geven gaat de Beer een STAK (Stichting Administratie Kantoor) oprichten. Deze stichting maakt het voor ons mogelijk om de rechten die horen bij een aandeelhouder te scheiden. De stichting behoudt het stemrecht en zeggenschap in de BV en geeft certificaten op aandelen uit die jou als eigenaar van een certificaat recht geven op winstdeling. Bijvoorbeeld door middel van een dividend. De hoogte van een eventueel uit te keren dividend wordt bepaald door het bestuur van Beer in Box.

De prijs per Beer in a Box certificaat is vastgesteld op €50,-. Wil je bijvoorbeeld € 2500,- in de Beer investeren? Dan koop je 50 certificaten en krijg je een belang van circa 0,2% in Beer in a Box.

Rewards

Om de investering extra leuk te maken hebben we deze rewards klaar staan. Deze is via de website van Crowd About Now te selecteren.

  • vanaf 350,- Je naam op elke Box
  • vanaf 500,- Je naam op elke Box, Crowd in a Box 2020 pakket
  • vanaf 1000,- Je naam op elke Box, Crowd in a Box 2020 pakket, Proeverij voor 2 personen bij de Beer
  • vanaf 2500,- Je naam op elke Box, Crowd in a Box 2020 pakket, Proeverij voor 2 personen bij de Beer, 1 jaar abonnement
  • vanaf 5000,- Je naam op elke Box, Crowd in a Box 2020 pakket, Proeverij voor 2 personen bij de Beer, 2 1/2 jaar abonnement
  • vanaf 12.500,- Je naam op elke Box, Crowd in a Box 2020 pakket, Proeverij voor 2 personen bij de Beer, abonnement voor het leven (zolang je investeerder bent)