samenvatting


Investering in Beer in a Box

ruim 200.000 bieren ingepakt en verzonden
  • Beer in a Box is actief sinds 2016 en heeft haar propositie in de afgelopen jaren doorontwikkeld waarbij kwaliteit en klantbeleving voorop staan. Er is een bewezen product/markt fit met focus op “Direct-to-Consumer” en leveren wat wij beloven. Nu dit allemaal goed is ingeregeld, is Beer in a Box klaar voor het opschalen. Inmiddels hebben we meer dan 20.000 boxen verkocht, 200.000+ bieren ingepakt en ruim 300.000 bier-reviews gekregen - met minimale marketing bestedingen!

  • De markt voor speciaalbier is groot en groeit met 8% per jaar. Binnen deze markt richten wij ons vooral op de ‘ontdekkers’, in Nederland een groep van 1,2 miljoen mensen. Ons businessplan gaat uit van een bescheiden marktaandeel bij deze groep (5% van een beschikbare markt van €450 miljoen).
  • Onze filosofie spreekt de brouwers ook aan: wij leveren inmiddels speciaalbier van meer dan 200 verschillende brouwerijen – brouwerijen werken graag met ons samen om uit te vinden welke smaken goed werken en kunnen via ons nieuwe bieren bij een grote groep fans introduceren.
  • Het geld dat wij willen ophalen in deze investeringsronde wordt met name geïnvesteerd in marketing (reclame), werkkapitaal en het verder opbouwen van de organisatie (personeel).
  • De oprichters, Tim Remmerswaal en Armand Haan, en kartrekkers bij Beer in a Box hebben hun sporen verdiend in het groeien van platforms door digitale marketing – precies de fase die nu aanbreekt wanneer de crowdfunding succesvol wordt afgerond.
1.2 miljoen speciaalbier ontdekkers in NL

Nu al overtuigd?