Waarom investeren in Beer in a Box

De voordelen van investeren

Met deze investeringsronde heb je de kans om mede-eigenaar te worden van Beer in a Box. Jouw investering is geen lening, maar een aandeel in dé Craft Beer Discovery Club van Nederland.

Wanneer wij groeien, neemt jouw aandeel in waarde toe. Je krijgt 1x per jaar de kans om je aandeel in Beer in a Box te verkopen.

Jij deelt mee in de winst! De eerste jaren investeren we alle winst in de verdere groei van Beer in a Box. Op termijn verwachten we een dividend uit te keren. Naast dividenduitkeringen profiteer je bovendien van de verwachte stijging van de waarde-ontwikkeling van de aandelen van Beer in a Box.

Als mede-eigenaar van het groawlenste biermerk van Nederland en daarbuiten krijg je regelmatig een speciale aandeelhouders-update. Zo hou je het overzicht in waar we aan werken en hoe het gaat met de Beer Één keer per jaar houden we een zogenaamde Investeerders Growl waar jij iemand mee mag nemen om tijdens die avond extra inzicht te krijgen in de Beer en wat we het komende jaar gaan doen. Uiteraard onder het genot van een biertje. Ook bieden we leuke extra’s voor onze investeerders zoals je naam op de Box of een abonnement voor het leven (zolang je investeerder bent).

Wat we gaan doen met de investering

Deze investeringsronde is met name om flink te investeren in groei middels reclame, maar ook verdere investeringen in de organisatie.

De eerste €250.000 zal worden besteed aan: - Marketing uitgaven - Aflossing bestaande leningen - Werkkapitaal (met name bierinkopen)

Als we meer dan €250.000 ophalen: - Kunnen we meer investeren in reclame (waardoor we sneller op 10.000 leden uitkomen) - Investeren in de organisatie (bijvoorbeeld het aannemen van 1-2 personeel voor de handling en fulfilment)

Het interessante aan ons business model is dat wij, zodra wij de 70k omzet per maand overschrijden, in staat zijn om met relatief weinig extra inspanning meer winst te maken – als gevolg van ‘schaalbaarheid’. Dit heeft een aantal voordelen voor onze aandeelhouders zoals de mogelijkheid dat er dividend kan worden betaald.

De Beer voelt zich volledig thuis om de data- en resultaatgerichte reclamestrategie te voeren.

Waarbij we zoveel mogelijk onze organische groei gaan versterken via mediakanalen zoals Google en Facebook die volledig te sturen en te meten zijn.

Vanuit de vorige Crowd Fund campagne in 2017 hebben we kunnen testen met een aantal (media)partners en campagnes om te kijken wat werkt. De plannen zijn gebaseerd op de resultaten van deze campagnes. Zo hebben we de groei van 150% gehaald met een beperkt marketing budget.